Elektriker och elkonstruktör

Vill du ha ett utvecklande jobb som elektriker där din insats gör skillnad och du får vara med från lösningsframtagning till drift, så ska du kontakta oss. Vi söker en tekniker till vårt team som vill vara med att leverera automationslösningar som våra kunder upplever som funktionella och tillförlitliga för den miljö de verkar i.

På Prepac utvecklar och tillverkar vi automationslösningar främst för förpackningar och träemballageindustrin. Det kan vara kartongresare till livsmedelsindustrin såväl som till e-handel, robotiserade automationsceller för palltillverkning eller pallreparation, pallkragsresare till fordonsindustrin, palletering mm. Vi tar helhetsansvar från utveckling, konstruktion till installerad och driftsatt anläggning hos kund. Det innebär att vi konstruerar mekanik såväl som el och mjukvaruprogrammering och genomför installation som integrerade enheter med andra produktionsanläggningar.

Vi är ett mindre företag med stor erfarenhet av automation som planerar för expansion med målsättning att dubblera verksamheten de närmsta åren. I linje med de expansionsplanerna har vi fyllt orderböckerna och söker flera medarbetare. Våra anläggningar finns installerade både i Europa och i Nordamerika.

Rollen

Vi jobbar främst projektorienterat vilket innebär stor variation i dina arbetsuppgifter beroende på var i projekten vi befinner oss.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Elkonstruktion och komponentval
  • Inköp och planering av komponenter
  • Elmontage och skåpbyggnation
  • Installation och driftsättning.

Vad vi söker

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill vara med att skapa lösningar från idé till driftsatta produktionsenheter. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du bidrar i teamet så att vi tillsammans presterar bästa möjliga resultat. Du är praktiskt lagd och gillar att bygga maskiner som mer än väl lever upp till vad kunden kan förvänta sig.

Du är lösningsorienterad och ansvarstagande med driv och trivs med att jobba i en mindre organisation där alla är beroende av att var och en sköter sina åtagande på ett ansvarsfullt sätt. Var och ens bidrag får stort genomslag i verksamheten. Du ansvarar för att ta initiativ och föra ditt arbete framåt så att maskinbyggandet sköts effektivt och i enlighet med de kvalitetskrav som våra kunder ställer på oss. Det kommer samtidigt finnas kollegor runt omkring dig som kan stötta vid behov.

På Prepac finns stora möjligheter att påverka och tillsammans med kollegor skapa en trevlig och bra arbetsplats.

Intresserad

Kontakta Erik på erik@prepac.se 0734 34 60 30 eller Per på per@prepac.se 0435 526 75.

Illustration KL

PREPAC AB

Specialister
på maskinlösningar!